Meer resultaten voor workshop voor kinderfeestje

Feestje Cirkus in Beweging. Feestje Cirkus in BewegingCirkus in Beweging.
Een fijne activiteit dus voor een verjaardagsfeestje, een communie, een straatfeest, een schoolfeest. We werken graag op maat en bespreken welke formule het beste pas op uw feest of feestje. Heeft u beslist en wenst u een circus workshop aan te vragen?
leuke kinderfeestjes vanaf 10 jaar
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest Muzische Workshops.
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest. Tips en ideeën voor een kinderfeestje. Is jouw dochter gek op dansen? Schuilt er een groots acteur in jouw zoon Zijn jouw kinderen de nieuwste zangsterren aan het firmament? Organiseer een waanzinnige workshop tijdens hun kinderfeest.
taart bakken voor beginners
De Toverkring Verjaardagsfeestjes workshops kinderen kinder annimatie party kids heist op den berg kinderfeestje aan huis thuis Tine Van Den Brande.
Wij bieden kinderworkshops en verjaardagsfeestjes aan, in een warme huiselijke sfeer en groene omgeving. Onze missie: een lach toveren bij elk kind! Maak je lid van De Toverkring Facebook groep! Zo ken je als eerste de nieuwe workshops en kan je mee genieten met alle sfeerfoto's.
dymo labelwriter 450
De Kleine Chef.
De Kleine Chef organiseert geanimeerde activiteiten en supercoole workshops voor kinderen. De culinaire concepten van de Kleine Chef bezorgen de kinderen een onvergetelijke tijd. Kan je onze hulp gebruiken? De Kleine Chef schiet te hulp op grote en kleine evenementen, kookkampen, workshops op woensdagnamiddagen en in de weekends.
lege cartridges inleveren goed doel
Kinderfeestjes.
Workshop Science Kidz. Workshop Schilder Kidz. Is uw kind binnenkort jarig en wilt u uw zoon/ dochter verrassen met een SUPERTOF Kidz feestje? Dan bent u bij Happy Kidz op het goede adres! ALLES ONDER 1 DAK.: 4 uur feesten bij Happy Kidz. creatieve en speelgedeelte. vernieuwende en vetcoole workshops incl. eten en drinken. zelf hebt u geen rommel" thuis. alles wordt geregeld. u kunt zelf genieten van het feestje. De Happy Birthday Kidz: de jarige zal zich ECHT jarig voelen! De jarige mag op de Hoera troon plaats nemen. Ze mogen zelf hun eigen uitgekozen kroon" opzetten. Happy" Kidz" zal zeker de jarige verrassen met een origineel kado. Samen maken we er een onvergetelijk fijn feest van. Hoe het feest verder gaat verlopen? Laat je maar goed verrassen, jarige! Keuze uit allerlei supertoffe kinderfeestjes! Creatieve en speelgedeelte pakket A. Workshops incl speelgedeelte.: Voor alle Happy Birthday Kidz geldt.:
goochel
Verjaardagsfeestjes Colruyt Group Academy.
Een origineel kinderfeestje. Je wil je kind en zijn vriendjes een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Ze kunnen zich uitleven in een workshop van Colruyt Group Academy, helemaal voor hen alleen. En wij zorgen voor alles: een leuke locatie, een feestelijke verjaardagscake en voldoende tijd om het feestvarken te vieren.
goochel
Feest in een doos.
Zelf te voorzien: een ruimte waarin de workshop kan doorgaan, versiering ophangen, versnapering drankje. In onze workshopruimte. Een lesgeefster van De Banier begeleidt het 25uur, durende verjaardagsfeestje in één van onze winkels. Wij zorgen voor de versiering, drank en een traktatie. De uitnodigingen zullen je op voorhand toegestuurd worden. Prijs 185 euro prijs van de gekozen doos. Inbegrepen: begeleiding, gebruik workshopruimte, al het nodige werkmateriaal, versiering, versnapering drankje en verplaatsingskost lesgeefster. Zelf te voorzien: niets. Vul dit formulier in voor meer informatie. Een goed gevulde doos voor een creatief kinderfeestje, verpakt in een mooie herbruikbare blikken doos.
goochel
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Kinderfeestje graffiti workshop. 0 Shares Share. Het was een mooie zomerdag in juni en perfect voor het vieren van een stoer verjaardagsfeestje. Wat is er nou leuker dan lekker aan de slag als een echte graffitikunstenaar. Het was het leukste kinderfeestje van mijn leven, Wat een super gaaf kinderfeest heb ik gehad, Het was super geslaagd.
Verjaardag kinderfeestje Overijse 1/2 Wattedoen.be.
Bij ons kan je een springkasteel vinden voor elk feestje: verjaardag, communie, lentefeest, bedrijfsfeest. Laat spiderman langskomen op je kinderfeestje Leuven. Laat spiderman langskomen op je kinderfeestje. Ik amuseer mij kostelijk met de kinderen, speel samen spelletjes, ga met iedereen op de foto.
Kinderfeestjes De Chocolaterie.
Na een korte filmvoorstelling gaan de kinderen met begeleiding een tablet maken van chocolade als ondergrond voor de cupcakes die ze mogen versieren. De cupcakes zijn al voorzien. Vervolgens krijgen ze een heerlijke chocoladefondue met fruit, snoepjes en een drankje. Daarna mogen de kinderen hun eigen gemaakte tablet met hun versierde cupcakes mee naar huis nemen in een zelf gekleurd zakje met een diploma als chocolade professional. Kinderfeestje met cupcakes.

Contacteer ons