Resultaten voor kinderfeestje boerderij

Feestje op de boerderij! Boerderij de Kasteelhoeve Kidsproof Leiden.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Bij dit kinderfeestje op Boerderij de Kasteelhoeve leren de kids alles over het leven op de boerderij! Bij Boerderij de Kasteelhoeve maken de kinderen kennis met de dieren, maar er is meer. Tijdens het feestje krijgen de kinderen een rondleiding op de boerderij, maar gaan ze ook knutselen op zolder.
Kinderfeestje
Kinderfeestje op de boerderij FarmCamps.
Een kinderfeestje op de boerderij. In samenwerking met Bijzonder Kinderfeestje heeft FarmCamps een eigen kinderfeestje bij de boer ontwikkeld. Bij ons Bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je overdag samen met je vriendjes en vriendinnetjes de handen uit de mouwen op de boerderij.
kinderfeest
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
leuke kinderfeestjes vanaf 10 jaar
Tip: waar naartoe voor een verjaardagsfeest op de boerderij? Doe-tips Veldverkenners.
Op t Goteringenhof leer je alles over koetjes en kalfjes, mag je zelf zuiveldesserts maken en door de maïsvelden lopen. Op de boerderij leven Witblauwe dubbeldoelkoeien, een ras dat vroeger veel gehouden werd in Vlaanderen maar nu met uitsterven bedreigd is. Adres: Goteringenstraat 17, 1755 Kester. Meer info: 054 56 65 33, 0479 84 16 96, goteringenhof.weebly.com, Facebookpagina. BioBees is een biologisch groente en fruitbedrijf met zelfpluk van aardbeien. Er wordt veel buiten gespeeld, eventueel gezaaid in een minituintje en gesmuld van pannenkoeken of ijstaart. Een ritje op de tractor kan natuurlijk ook niet ontbreken. Adres: Kruisstraat 2B, 1740 Ternat. Meer info: 0497 61 33 76, www.biobees.be, Facebookpagina. De Rozemarijnhoeve is een gemengd bedrijf met vleesvee, akkerbouw en een hoeveslagerij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje!
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
Topdag voor de jarige en zijn vriendjes. Een verjaardagfeestje bij FarmFun is een synoniem voor echt ravotten, eens goed vuil worden en genieten van het leven op de boerderij. Tijdens een dolle namiddag vol fun kunnen je kind en zijn of haar vriendjes zich helemaal uitleven!
De Quina Hoeve kinderfeestjes op de boerderij Sint-Joris-Winge.
Wij laten die droom voor je uitkomen. Vier je verjaardag op De Quina Hoeve en het wordt een verjaardagsfeest zoals nooit te voren. Ook klassen, verenigingen en gezinnen zijn welkom om het leven op de boerderij te ontdekken. 0478 39 86 52.
Feest op de boerderij! Kinderfeestjes op de boerderij in Dorst.
Kei-koe-le kinderfeestjes op de boerderij FarmFun.
Een feestje in een binnenspeeltuin zorgt gegarandeerd voor hoofdpijn vooral bij de ouders dan Een feestje in een buitenspeeltuin zorgt helaas voor heel wat stress want waar zitten die kindjes toch allemaal. FarmFun biedt vanaf acht kinderen een superleuk alternatief voor de klassieke feestlocaties: een kinderfeestje op de boerderij.
Kinderfeestje Het Gagelgat Boerderij Het Gagelgat Kidsproof Amersfoort.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Op Boerderij Het Gagelgat in Soest kun je ook je kinderfeestje vieren, net of je in 1900 bent. Boerderij Het Gagelgat is een gerestaureerd rijksmonument uit 1712 dat geheel is omgebouwd tot een 19eeuwse boerderij met open erf.
Themakist kinderfeest boerderij Kids Fun.
Themakist kinderfeest boerderij. 4-8 jaar, Jongens, Jongens én meisjes, Meisjes, Themakisten. Feestvarkens op de boerderij! Een themakist kinderfeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Dit kinderfeestje is erg leuk in combinatie met een bezoekje aan de kinderboerderij of aan een dierenparkje in de buurt!

Contacteer ons