Meer resultaten voor kinderfeestje boerderij

Kinderfeestje - Kerst / Winter.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Kinderfeestje - The Charming Thief.
Bedankt voor de leuke en animerende avond! The Charming Thief was te gast in verschillende praatprogrammas op de Belgische nationale televisie. Zo gaf hij in de eerste late night show Jonas Van Geel op VTM een demonstratie zakkenrollen met Axel Daeseleire.
Kinderfeestje op de boerderij met originele en leuke activiteiten Leekzicht.
Sport en spelboerderij Leekzicht. 5469 NG Boerdonk. Tel: 0492 850 152. Sport en spelboerderij Leekzicht Coxsebaan 4 5469 NG Boerdonk E-mail: info@leekzicht.nl. Familie dag boerderij. Klimmen boven de koeien. Klimmen bij de koeien. Bedrijfs uitje brabant. Kinderfeestje op de boerderij. Lees meer
Bach
Kinderfeestje Camping de Adelaar.
Kinderfeestje op de boerderij. Boerderij feest in Voorst. 7 km van Zutphen. 10 km van Deventer. 15 km van Apeldoorn. Vanaf 2004 geven wij ook kinderfeestjes op onze boerderij. Tijdens schoolvakanties mogen campingkinderen overal mee spelen maar buiten de schoolvakanties geven we kinderfeestjes.
ontstopt
Kinderfeestje lekker actief en gezellig samen! Boerderij de Boerinn.
Kinderfeestje Ontdek de boerderij. Ben je klaar om je boerendiploma te halen? We gaan de hele boerderij over dus trek je overal aan, we hebben veel te zien! Wat voor een dag heb je in gedachten? Een inspirerende dag op de boerderij voor collegas en relaties.
Goochelaar Kinderfeestje
Boerderij kinderfeestje Boerderij van Wijk Kidsproof t Gooi.
Op je kinderfeestje bij Boerderij van Wijk mag je paardrijden, dieren aaien, skelteren, vlot varen. pony's' borstelen, wandelen met de pony's, geitjes knuffelen, trampoline springen, dieren voeren en nog veel meer! De boerderij van Peter en Trudi van Wijk de Jong is een melkveebedrijf met koeien, schapen, geiten, pony's, paarden, kippen, konijnen én een heel lief scharrelvarkentje.
Tent
Alle stoere kinderfeestjes op een rij Kidsproof t Gooi.
Partijtje op de boerderij. Tijdens een kinderfeestje op de educatieve boerderij De Koeienkade in Muiden is het altijd feest! Kinderfeestje in Speelbos. Speelbos t Laer leent zich perfect voor een kinderfeestje in de natuur. Vier jouw verjaardag op Zorgboerderij Nieuw Toutenburg in Maartensdijk!
kinderfeestje alkmaar
Themakist kinderfeest boerderij Kids Fun.
Themakist kinderfeest boerderij. 4-8 jaar, Jongens, Jongens én meisjes, Meisjes, Themakisten. Feestvarkens op de boerderij! Een themakist kinderfeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Dit kinderfeestje is erg leuk in combinatie met een bezoekje aan de kinderboerderij of aan een dierenparkje in de buurt!
Kinderfeestje Onvergetelijk bij Camping Breehees Goirle.
Vakantiehuis 10 personen. Vakantiehuis 14 personen. Kinderfeestje wilbertvbr 2018-02-16T1545380000.: Kinderfeestje met Meneer de Boer of SuperHuub. Camping Breehees verzorgt de meest originele en onvergetelijke kinderfeestjes! De kinderen maken kennis met Meneer de Boer of SuperHuub en gaan samen de boerderij verkennen.
Kinderfeestje Boerderij de Boterbloem.
Voordat ze zich nog even kunnen uitleven in de speelhal met klimtoren, ballenbak, springkussen, blokkenhoek en rodelbaan, gaan de overalls uit en wassen ze de handen. Moe van het dollen op de boerderij smaken de frietjes als nooit tevoren. Het programma duurt ongeveer 2 tot 2 uur. Inclusief eten een half uurtje langer. Voor een kinderfeestje kunt u het gehele jaar bij ons terecht.
Kinderfeestje op de boerderij FarmCamps.
Een kinderfeestje op de boerderij. In samenwerking met Bijzonder Kinderfeestje heeft FarmCamps een eigen kinderfeestje bij de boer ontwikkeld. Bij ons Bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je overdag samen met je vriendjes en vriendinnetjes de handen uit de mouwen op de boerderij.
Boerderij Brugge Deurne Activiteiten voor een kinderfeest op de boerderij in Brabant.
Kinderfeestjes op de boerderij. Het word een geweldige middag! Lekker actief bezig zijn op de boerderij. Creatief met koeien. Koeien schilderen in de wei! Hutten bouwen van hooi en een kattenpult maken. Smikkelen en smullen. Heerlijk, je eigen taartje maken en koekjes bakken.

Contacteer ons