Meer resultaten voor paintbal

Paintball Gent het grootste indoor paintballterrein in Belgi.
Welkom op de website van Paintball Gent, het grootste indoor paintball terrein in België! Paintball Gent bestaat ondertussen meer dan 10 jaar en heeft een reputatie opgebouwd als deacute toplocatie voor indoor paintball. Gelegen op een prachtige locatie, uitgerust met het allerbeste paintballmateriaal en dankzij professionele begeleiding zorgen we ervoor dat u deze extreme sport kan beleven in de allerbeste omstandigheden aan een zeer betaalbare prijs.
luchthavenvervoer Charleroi
Paintball Kattenbroek Edegem.
Onze pakketten zijn ook geschikt voor bedrijven, teambuilding., Catering mogelijkheden op maat in onze taverne met zuiderterras. Raadpleeg onze informatie-pagina voor de meest gestelde vragen. 2 PAINTBALL ZONES. Ontdek onze Paintball Warzones voor uw event. 32 3 888 93 00.
leidinggeven
Vergeet wat je weet over Paintball. Dit is Paintball! Paintball Loods.
Tijdens vakanties en. feestdagen zijn er extra. openingstijden alleen op reservering. OVER ONS BEDRIJF. WAT IS PAINTBALL. Bekijk ook onze andere locaties.: Paintball Boerderij, Paintball Strand, Paintball Manege en Paintball Loods vallen onder en zijn onderdeel van. Concept creatie: Basecamp Creative Development.
Lening simulatie
Paintball Hal Merksplas, home.
Teambuilding en Vrijgezellen Paintball. Die-Hard en Bachelor Party Paintball. Paintball formules voor kinderen. Exclusief in België: indoorpaintball-hal met bovenverdieping en twee forten met verdieping. Hou je van knallen, adrenaline en tactische moves in teamverband, bedrijfsuitje of onder vrienden, dan ben je bij ons op de juiste plaats.
Paintball in Rijkevorsel, Antwerpen, Turnhout, Breda Paintball Loods.
Tijdens vakanties en. feestdagen zijn er extra. openingstijden alleen op reservering. OVER ONS BEDRIJF. WAT IS PAINTBALL. Bekijk ook onze andere locaties.: Paintball Boerderij, Paintball Strand, Paintball Manege en Paintball Loods vallen onder en zijn onderdeel van. Concept creatie: Basecamp Creative Development.
Paintball Battlefield Gits Paintball Battlefield Gits.
Paintball wordt beoefend in meer dan 50 landen door mannen en vrouwen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. Alle paintballspelers delen de drang naar actie en een sterke competitieve groepsgeest. Paintball is vergelijkbaar met spelletjes uit onze kindertijd, zoals tikkertje, verstoppertje.
Paintball Valley.
Ladies Paintball TOPPER. Paintball Valley heeft vanaf nu een nieuwe formule. Deze formule is een zachtere" versie van gewone paintball., maar met de spanning van het normale paintball spel! Hou je van actie en spanning? Dan is Paintball echt iets voor u.
REDFOX PAINTBALL F.A.Q.
You think youve played paintball? Onze terreinen te Nijlen hebben allemaal een uniek thema. Je kan paintballen in en rond een échte lijnbus, rondkruipen in loopgraven, je verschuilen in bunkers, werken met smokes rookgranaten, een hinderlaag leggen achter de struiken of volledig los gaan met onze Browning T68 paintballmitrailleur.
National Paintball Games NPG.
Welkom op de website van National Paintball Games, de grootste paintball organisatie van België. Ben je op zoek naar een activiteit vol spanning en avontuur, die zowel competitief als recreatief is en die je een echte adrenalinestoot geeft? Dan is paintball de ultieme uitdaging.

Contacteer ons