Op zoek naar paintbal?

Paintball Ice Mountain.
Als je geraakt wordt doet dat even pijn, maar het levert hoogstens een blauwe plek op. Paintball is ook milieuvriendelijk, aangezien de verf uitwasbaar is en 100% biologisch afbreekbaar. Aandacht: Paintball is enkel mogelijk vanaf 14 jaar en na reservatie.
Simulatie autolening
Luik: Paintball.be 2 terreinen indoor. 3000m2.
Tarieven Paintball 4 Kids. Reservatie Paintball Kinderen. Lasertag aan Thuis. Tarieven Paintball 4 Kids. Tarieven Paintball Bedrijven. Reservatie Paintball Kinderen. Tarieven Paintball Bedrijven. Onze terreinen outdoor. Luik: 2 terreinen indoor. Paintball.be heet u welkom op de grootste indoor paintball in de streek van Luik.
immo antwerpen
Paintball Hal Merksplas, home.
Teambuilding en Vrijgezellen Paintball. Die-Hard en Bachelor Party Paintball. Paintball formules voor kinderen. Exclusief in België: indoorpaintball-hal met bovenverdieping en twee forten met verdieping. Hou je van knallen, adrenaline en tactische moves in teamverband, bedrijfsuitje of onder vrienden, dan ben je bij ons op de juiste plaats.
bachbloesems

Vergeet wat je weet over paintball. Dit is paintball! Stel je voor: een oude loods gevuld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. Uitgerust met een stevige salopet, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je onze uitdagende arena.
eiken
National Paintball Games NPG.
Welkom op de website van National Paintball Games, de grootste paintball organisatie van België. Ben je op zoek naar een activiteit vol spanning en avontuur, die zowel competitief als recreatief is en die je een echte adrenalinestoot geeft? Dan is paintball de ultieme uitdaging.
Paintball.be Paintball Indoor outdoor terreinen.
Tarieven Paintball Bedrijven. Paintball 4 kids. Bedrijven team building. Paintball.be Lasertag Paintball. Paintball.be verwelkomt u het hele jaar door. Kom met een groep van 8 tot 120 personen, zowel indoor als outdoor, genieten van een paintball of lasertag game op onze terreinen.
Paintball Gent het grootste indoor paintballterrein in Belgi.
Welkom op de website van Paintball Gent, het grootste indoor paintball terrein in België! Paintball Gent bestaat ondertussen meer dan 10 jaar en heeft een reputatie opgebouwd als deacute toplocatie voor indoor paintball. Gelegen op een prachtige locatie, uitgerust met het allerbeste paintballmateriaal en dankzij professionele begeleiding zorgen we ervoor dat u deze extreme sport kan beleven in de allerbeste omstandigheden aan een zeer betaalbare prijs.
Red-Fox Paintball.

Contacteer ons